Producten
Conflict Oplossing Handboeken
Conflict Interventies Checklists
Coaching High Performance
Training
Scheiding
Actumail
Home
Antwoorden
Contact
Voorwaarden
English
f733c0c8a39a8cb2fc3e55fa4412d7a0.jpg
  ACTUMAIL

24 uur per dag - 7 dagen per week

  ACTUMAIL
Veel zelfstandige dienstverleners zoals advocaten, mediators, artsen en rechters zoeken naar een vertrouwenspersoon. Een counselor vanuit eigen praktijkervaring. Coaching waarbij zowel rationele afwegingen als het eigen (juridisch) analytisch vermogen een rol vervult.
Het is prettig om een betrouwbaar en een door de wol geverfd klankbord te hebben. Een raadsman die feedback geeft vanuit eigen levens- en praktijkervaring, emoties en rationeel inzicht. De counseling kan gaan over (conflict)management maar is ook geschikt als voorbereiding op een ingewikkelde taak; publiek optreden of openbaar proces. Michael Boelrijk is zo'n raadsman. Hij is sparringpartner van hoog opgeleide zelfstandigen. Met name weet Michael raad met advocaten, mediators en rechters. Maar ook artsen, psychologen en ICT specialisten hebben baat bij deze ontmoetingen. Michael is gecertificeerd mediator, gepromoveerd jurist en founding partner van Empathy.nLaw, MediationAdvies en ActUmail. Kortom met ruim 20 jaar praktijkervaring in de juristerij, conflicthantering en effectieve onderhandelingsvormen die resultaat leveren voor alle partijen. mr.dr.drs. Michael Boelrijk wil bij graag nieuwe complexe problemen oplossen.
Direct en rechtstreeks duidelijke doorgrondelijke analyse van de situatie. In gemiddeld één uur hoort u wat voor u de meest bevredigende oplossing is.
Met dit abonnement kunt meerdere malen over verschillende problemen Boelrijk consulteren.
Het abonnement omvat binnen een kalender jaar minimaal 12 uren of te wel coaching over minimaal 4 verschillende problemen. Er zal tijdig worden aangegeven indien de credits verbruikt zijn. U heeft dan de keuze om een extentie aan te vragen of tevreden te zijn met de verleende diensten.
P.S.: op deze dienstverlening zijn tevens de algemene voorwaarden van Empathy van toepassing. U vindt de Empathy algemene voorwaarden in de bijlage. Door deze dienst te bestellen verklaart u zich accoord met deze voorwaarden.
Bijlagen:
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per kalender jaar:
€ 1.190,00
Aantal: Bestellen
Relevante producten
Winkelwagen
Promotion
Zedendelinquenten en het Strafrecht De strafrechtelijke aanpak van plegers van seksuele delicten Typologie, Seksuologie, Criminologie en Penologie van zedenmisdrijven en (minderjarige) zedendelin...

€ 59,95
Trefwoorden
bba285be35ef0a8ff5379630f69c9dbc.png
0fcecf69b012e346a0704129b68f20f4.png
41256.gif
 
 
Alle bedragen zijn inclusief BTW
      Powered by CCV Shop webwinkel beginnen