Producten
Conflict Oplossing Handboeken
Conflict Interventies Checklists
Coaching High Performance
Training
Scheiding
Actumail
Home
Antwoorden
Contact
Voorwaarden
English
f733c0c8a39a8cb2fc3e55fa4412d7a0.jpg
  ACTUMAIL

24 uur per dag - 7 dagen per week

  ACTUMAIL

Een echtscheiding hoeft geen gevecht te zijn. Scheiden van de ex-partner is prima te regelen door onderling afspraken te maken voor de toekomst. Scheiden met gezamenlijke afspraken over de zakelijke aspecten. De afronding van de relatie en de verdeling van taken en goederen en van alles en nog wat kan men vastleggen in een schriftelijke overeenkomst. Deze checklist geeft u een handreiking over wat u allemaal kan afspreken. Deze schriftelijke afspraken heeft een echt scheidingsconvenant. Alle onderwerpen worden in deze checklist besproken.

Belangrijk is een schriftelijke overeenkomst waarin voor iedereen duidelijke afspraken worden gemaakt. Een goed scheidingsconvenant bereikt u in vier stappen. De publicatie bespreekt deze stap voor stap en geeft informatie over verschillende mogelijke afspraken.

Deze publicatie geeft informatie over diverse aspecten van een scheidingsconvenant en verschillende opties over hoe de elementen van het scheidingsconvenant afgesproken zouden kunnen worden. Het is een 40 pagina tellend stuk om te gebruiken als voorbereiding op de onderhandelingen over de inhoud van een scheidingsconvenant met uw ex-partner.

Bezig met laden...

Winkelwagen
Promotion
Zedendelinquenten en het Strafrecht De strafrechtelijke aanpak van plegers van seksuele delicten Typologie, Seksuologie, Criminologie en Penologie van zedenmisdrijven en (minderjarige) zedendelin...

€ 59,95
Trefwoorden
bba285be35ef0a8ff5379630f69c9dbc.png
0fcecf69b012e346a0704129b68f20f4.png
41256.gif
 
 
Alle bedragen zijn inclusief BTW
      Powered by CCV Shop webwinkel beginnen